Compania de Transport Public (CTP) a operat, pentru câteva zile, mai multe modificări în circulaţia autobuzelor şi tramvaielor. Măsurile au fost adoptate pentru buna desfăşurare a Raliului Iaşului.

Potrivit oficialilor CTP, până pe 9 septembrie (ora 24.00), circulaţia tramvaielor de pe traseele 1 şi 13 va fi deviată pe bd. Tudor Vladimirescu, iar tramvaiele de pe traseul 9 au fost înlocuite cu autobuze. În acelaşi timp, traseul de tramvai 8 a fost suspendat.

În cursul zilei de astăzi, circulaţia rutieră pe bd. Independenţei va fi interzisă pe tronsonul dintre Piaţa Mihai Eminescu şi str. Nicolae Bălcescu, astfel că CTP a anunţat modificări şi în cazul autobuzelor ce au trasee spre Păcurari sau Copou. De menţionat că şi o porţiune din şos. Păcurari va fi închisă circulaţiei, respectiv tronsonul între Piaţa Mihai Eminescu şi intersecţia cu str. Cişmeaua Păcurari.

În cazul autobuzelor de pe traseele 28 şi 42, oficialii CTP au decis ca acestea să circule pe linia de tramvai între Târgu Cucu şi Piaţa Mihai Eminescu.

În ceea ce priveşte traseele 20, 43 şi 46, autobuzele vor fi deviate prin Piaţa Unirii – bd. Carol – str. Toma Cozma pe sensul spre Păcurari, iar retur pe traseul Moara 1 Mai – str. Străpungerea Silvestru – str. Arcu – Piaţa Unirii.

Pe str. Arcu vor fi deviate şi autobuzele de pe traseul 36, în timp ce autobuzele de pe traseul 52 vor circula pe str. Toma Cozma.

Nu în ultimul rând, autobuzele de pe traseul 41 vor circula pe ruta Blocuri Ciurea – Podul Roş, Tg Cucu, str. Cuza Vodă – str. Vasile Alecsandriu – bd. Independenţei – Tg. Cucu – Podul Roş – Blocuri Ciurea.

Articolul precedentProiect pentru învăţământul profesional şi tehnic
Articolul următorRAZIE în traficul din oraş