Polițiștii ieşeni au intervenit recent la peste 100 de incidente, majoritatea sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Aceştia au dat 320 de amenzi, în cuantum de 86.129 de lei, iar, în urma acțiunilor efectuate, au fost constatate 30 de infracțiuni. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 19 de permise de conducere şi au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

De asemenea, agenții din cadrul Secţiei II de Poliţie Rurală Ciurea au oprit pentru control, pe DJ 248C, în comuna Mogoşeşti, un vehicul condus de un bărbat de 48 de ani, care transporta lemn. Întrucât bărbatul nu avea documente corespunzătoare pentru lemnul transportat, cei 2,400 metri cubi de lemn au fost ridicaţi şi predaţi către Ocolul Silvic Ciurea.

Bărbatul a fost amendat cu suma de 5.000 de lei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că acesta avea permisul reţinut, iar vehiculul nu figura înmatriculat în circulație.

În cauză a fost întocmit şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducere fără permis. Cercetările continuă.

Anchetat din pricina permisului

Agenții din cadrul Poliţiei oraşului Podu Iloaiei au oprit pentru control, pe strada Scobâlţeni, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Erbiceni. Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis, iar cercetările continuă.

Mai mult, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe DE 583, în oraşul Podu Iloaiei, un autoturism condus de un bărbat, de 54 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autorizaţia provizorie de circulaţie eliberată pentru maşina respectivă era expirată. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Articolul precedentAbsolvenții ieșeni din acest an care nu găsesc un loc de muncă primesc 250 lei șomaj
Articolul următorAmbulanța Iași a intervenit la 43 de cazuri de supradoză în luna mai