Agenții rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au acționat în județ, pentru creșterea gradului de siguranță pe şosele.

În urma neregulilor constatate, au fost date 996 de amenzi, dintre care 333 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 50 pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor, 56 pentru nerespectarea legislației rutiere de către pietoni, 11 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea și 546 pentru alte abateri.

Totodată, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare și au fost reținute 123 de permise de conducere, dintre care 31 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 50 pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor, 11 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea și 31 pentru alte abateri.

De exemplu, un bărbat de 44 de ani, din județul Bacău, a fost amendat deoarece a fost prins conducând un autoturism pe DE 583, în orașul Podu Iloaiei, cu viteza de 94 km/h, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h.

 

Articolul precedentArestat preventiv după ce s-au împrietenit pe Facebook!
Articolul următorScandal în club: poliţist lovit! Ce s-a întâmplat