Poliţişti din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism marca BMW radiat din circulaţie de autorităţile din Bulgaria. 

Recent, la PTF Sculeni a ajuns, pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în România, D.C., cu cetăţenie română şi moldoveană, de 25 de ani, conducând un autoturism marca BMW, pe care erau aplicate plăcuţe de înmatriculare bulgare. 

La efectuarea unor verificări suplimentare, agenţii au constatat că vehiculul figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţi de pe 27 decembrie 2018.

Cu privire la cele constatate, D.C. a declarat că a cumpărat autoturismul cu 2.700 de euro de la o persoană ale cărei date de identificare nu le cunoaşte. 

El a adăugat că nu ştia că autoturismul în cauză este radiat din circulaţie. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat. 

Articolul precedentManifestările de Bobotează, în atenția oamenilor legii
Articolul următorPeste 150 de amenzi date la Iași, în doar câteva ore