Primăria Iaşi a semnat contractul de lucrări pentru refacerea căii de rulare pe bld. Tudor Vladimirescu. Lucrarea a fost adjudecată de Conest, unic ofertant la procedură, pentru aproape 29 milioane lei.

Tronsonul pe care se vor efectua lucrări de modernizare este cuprins între intersecţia Bucşinescu şi intersecţia Calea Chişinăului, iar proiectul cuprinde inclusiv reabilitarea podului Tudor Vladimirescu.

Conest, în asociere cu Mari Vila, este unic ofertant şi în cazul celorlalte două licitaţii care cumulează refacerea încă patru tronsoane de cale de rulare pentru tramvaie: Cinci Drumuri – str. Pădurii – str. Nicoriţă, Piaţa Podu Roş – intersecţie bld. Primăverii şi bld. Virgil Săhleanu – intersecţie bld. Metalurgiei – rond Ţuţora.

Valoarea totală estimată ajunge la circa 120 milioane lei, banii fiind asiguraţi din fonduri europene prin intermediul Programului Operaţional Regional.

Articolul precedentAproape 900 de locuri din căminele Universității Tehnice, puse la dispoziția celor care şi-au luat bilete la Afterhills
Articolul următorFOTO: ACCIDENT rutier, într-o localitate din judeţul Iaşi!