Biroul Executiv al Consiliului de Administrație al Universitătii „Al. I. Cuza“ Iaşi a adoptat mai multe măsuri de interes pentru studenți.

Astfel, toate examenele programate în sesiunea din semestrul al doilea al anului universitar (evaluări pe parcurs, examene semestriale, de restanţe, măriri de notă) se vor susţine în sistem online.

Examenele de finalizare a studiilor (licență, diplomă, disertaţie şi absolvire) se vor susține în sistem online.

La solicitarea studenţilor, s-a decis organizarea unei sesiuni speciale de examene semestriale (de restanţe, măriri de notă etc.), în prima parte a lunii septembrie, şi pentru alţi studenţi interesați, în afară de bursierii Erasmus. În aceeaşi perioadă a lunii septembrie, va fi organizată și o sesiune specială de examene de finalizare a studiilor (licență, diplomă, disertaţie şi absolvire) la care se vor putea înscrie, atât studenţii Erasmus, cât și studenții care, din motive obiective, generate de starea de urgenţă sau de consecinţele acesteia, nu s-au putut înscrie şi prezenta la sesiunea obișnuită din vară.

La toate cele 15 facultăţi ale Universităţii, admiterea din acest an, la studii de licență și de master, se va desfăşura exclusiv pe bază de concurs de dosare. Pe de altă parte, tot astăzi a avut loc și o ședință maraton a Senatului UAIC, pe durata a patru ore. Importantul for legislativ a votat favorabil deciziile luate de BECA.

Articolul precedentFocar de COVID-19 la un centru rezidenţial din Iaşi! Câte persoane au fost depistate pozitiv
Articolul următorMăsuri care îi vor enerva pe ieșeni: Accesul în piață doar după verificarea cu termometrul!