În condițiile în care a fost reactualizat graficul de strângere a gunoiului din Iași, în urma implementării noului program de colectare selectivă a deșeurilor, societatea Salubris SA anunță achiziția de opt noi autogunoiere.

„În aceste zile voi semna un contract pentru achiziția a opt autogunoiere, care se vor adăuga utilajelor pentru colectarea deșeurilor reciclabile, printr-un flux de două ori pe lună. După luna august, sper că vom mai semna un contract pentru alte opt autogunoiere dedicate tot colectării separate a deșeurilor. Am încredere că până la sfârșitul acestui an acest proces va avea un flux avantajos pentru toate părțile implicate”, a afirmat directorul Salubris SA, Cătălin Neculau.

De asemenea, directorul societății de salubritate a mai precizat că, pentru o mai bună monitorizare a colectării selective a deșeurilor de către cetățenii din gospodării individuale, se va furniza inclusiv seria tomberonului aferent clientului Salubris SA, astfel încât în momentul verificării acestuia se va acorda bulina verde pentru calificativul „conform” (și numărul săptămânii când a avut loc controlul) sau bulina roșie pentru calificativul „neconform”, situație în care și tariful va fi unul calculat diferențiat pe factura de salubritate.

Articolul precedentMicrofestival de arte performative, la „Teatru Fix”
Articolul următorPeste 250 de amenzi, date în câteva ore la Iaşi