Societatea de salubritate a Primăriei Iași, Salubris SA, a finalizat o licitație pentru achiziționarea unui număr de nouă autoutilitare, prevederea bugetară fiind de 1.270.000 lei, fără TVA, adică 270.000 euro.

Opt autoutilitare vor avea o capacitate de 2+1 locuri și benp, iar a noua va avea o capacitate de 5+1 locuri și benă. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. Licitația a fost câștigată de societatea Rădăcini Motors SRL, din București, contractul ajungând la o valoare finală de 210.000 euro. Garanția autoutilitarelor trebuie să fie de minimum 36 luni.

„Operatorul economic va trebui să poată asigura, contra cost, piese de schimb în postgaranție pentru o perioadă de 10 ani. Operatorul economic trebuie să dețină în municipiul Iași service agreat pentru autovehiculul furnizat sau un contract de service în perioada de garanție cu operator economic agreat. În cazul în care operatorul economic nu deține service agreat sau contract de service cu un operator pe raza municipiului Iași, acesta va prezenta un angajament prin care va asigura și va suporta contravaloarea transportului autovehiculului ofertat în perioada de garanție, din Iași până la service-ul agreat de producător”, se arată în caietul de sarcini.

Articolul precedentCasa Corpului Didactic Iași vrea să-și construiască un centru de formare
Articolul următorPeste 1.500 de locuri pentru admiterea din acest an la USAMV Iași