La data de 15 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare, emis de Judecătoria Vaslui, pe numele unui bărbat de 64 de ani, din comuna Schitu Duca, condamnat pentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

 

La data de 15 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri Iaşi şi Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi 8 luni închisoare, emis de Judecătoria Răducăneni, pe numele unui bărbat de 33 de ani, din comuna Schitu Duca, condamnat pentru săvârșirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

 

La data de 15 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri Iaşi şi Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare, emis de Judecătoria Răducăneni, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din comuna Schitu Duca, condamnat pentru săvârșirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

 

La data de 15 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri Iaşi şi Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 3 ani şi 4 luni închisoare, emis de Judecătoria Răducăneni, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din comuna Schitu Duca, condamnat pentru săvârșirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

 

La data de 15 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri Iaşi şi Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi 8 luni închisoare, emis de Judecătoria Răducăneni, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din comuna Schitu Duca, condamnat pentru săvârșirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

 

La data de 15 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri Iaşi şi Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 3 ani şi 8 luni închisoare, emis de Judecătoria Răducăneni, pe numele unui bărbat de 36 de ani, din comuna Schitu Duca, condamnat pentru săvârșirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii, cei şase bărbaţi au fost depuşi în Penitenciarul Iași, în vederea executării pedepselor.

Sursa: Realitatea de Iasi