Înregistrări uluitoare exclusive din ședința PNL care. Emil Boc și-a ieșit din minți și a zis: „să punem dracu` la vot”, potrivit Realitatea PLUS. Fostul premier le-a cerut colegilor din partid să vină la ședința Birourilor Permanente reunite și să respingă calendarul moțiunii de cenzură. A fost scandal monstru în tabăra Cîțu în ședința PNL convocată de urgență de azi noapte.

 

Liberalii au stabilit ultimele detalii înaintea ședințelor din Parlament, într-o întâlnire crucială joi dimineață. Ședința a durat o oră, convocată în miez de noapte pentru ora 9.00.

„Haideți că avem treabă! Să votăm ce a stabilit aseară Rareș. Las-o dracului de treabă! Stăm în povești și filosofii. Avem textul moțiunii. Punem la vot ce am stabilit aseară. Votăm și plecăm la treabă! Las-o dracului de treabă!”, a declarat Emil Boc, în dimineața de joi, la ședința PNL, transmite Realitatea PLUS.

 

„Bună dimineața! Stăm acum să facem filosofii sterile. Nu am stat o oră aseară să stabilim calendarul. Pune la vot ce am stabilit aseară”, le-a spus colegilor Florin Cîțu.

„Am o rugăminte: când se iau, decizii informați-ne și pe noi, nu ne puneți în fața faptului împlinit. Dimineața, la 9, ne anunțați pe cei care nu sunt pe grupurile alea de interes. Vă rugăm frumos, atâta tot… Anunțați-ne și pe noi când luați o decizie sau ce decizii luați, consultați-ne și pe noi”, a reproșat Gigel Știrbu, potrivit înregistrării difuzate de Realitatea PLUS.

 


Articolul precedentVIDEO Macedonia de Nord – România 0-0. Remiză la Skopje după un joc neconvingător, dar păstrăm șanse la locul 2
Articolul următorFemeie de 37 de ani, operată de o tumoră cerebrală de 5 cm