În seara zilei de 24 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Răducăneni au fost sesizaţi despre faptul că pe raza comunei Răducăneni a avut loc un scandal.

 

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, însă nu a mai fost găsită nicio persoană.

 

În urma verificărilor efectuate cu celeritate, la scurt timp de la sesizare, toate persoanele implicate în scandal au fost identificate de poliţişti.

 

În urma continuării cercetărilor, 5 dintre cele 6 persoane cercetate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, au fost conduse la audieri.

 

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 28 octombrie a.c., acestea au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior prezentate, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni şi Judecătoriei Răducăneni, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

 

În urma continuării cercetărilor, la data de 24 noiembrie a.c., cel de-al şaselea tânăr bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

 

La data de 25 noiembrie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni.

 

Cercetările continuă.

Sursa: Realitatea de Iasi