A fost scandal în incinta unei primării din județul Iași. Fostul secretar din comună a fost sechestrat timp de două ore în biroul viceprimarului pe motiv că ar fi furat mai multe acte. A fost nevoie chiar de intervenția polițiștilor. Culmea, tot victima a fost amendată pentru deranjarea liniștii publice. 

 

Fostul secretar din comuna Sirețel, județul Iași, a cerut o adeverință de concediu medical pentru soția sa, bibliotecară în localitate, relatează Realitatea PLUS. 

Viceprimarul comunei l-a refuzat pe bărbat în repetate rânduri. Venit din nou pentru adeverință, în momentul în care fostul consilier a încercat să părăsească biroul, nu a fost lăsat.

 

Acesta povestește cum stă închis în sediul primăriei și se plânge că trebuie să ajungă la spital pentru că soția sa este însărcinată. 

 

Femeia s-a opus și s-a așezat în ușă pentru a-l bloca pe bărbat și îl acuza pe fostul consilier că ar fi sustras alte documente din birou, potrivit bzi.ro.

Culmea, reprezentanții Poliției l-au amendat chiar pe bărbat pentru că ar fi deranjat liniștea și ordinea publică.

„Am fost sesizati despre un conflict. Un barbat de 35 de ani a fost sanctionat, s-a deschis un dosar penal si se fac verificari”, a anunțat purtătorul de cuvânt IPJ Iași, Ioana Bîlea.

În 2019, comuna Sirețel a fost blocată după ce consilierii locali au refuzat să voteze bugetul local. 

 

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentMircea Gheorgheosu, depistat cu cannabis în clădirea Parlamentului
Articolul următorA fost inventată masca-minune anti-COVID-19! Cum este DISTRUS coronavirusul doar cu argint și cupru