UPDATE: Consilierul local, Paul Boişteanu, a anunţat în plenul Cobnsiliului Local că nu demisionează din funcţie. Acesta a spus că deşi era hotărât să facă acest pas astăzi, a decis să nu îl mai facă. 

Apropierea unor consilieri locali ai PSD de primarul Mihai Chirica, l-a determinat pe președintele PSD Iași, Maricel Popa, s- ia măsuri drastice. Astfel, în ședința de astăzi, easte așteptată demisia liderului de grup, Paul Boişteanu.

„Mâine (astăzi, n.r.) îşi va da demisia, pleacă din Consiliul Local (CL). Rămâne în PSD“, a spus preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa.

Boişteanu a refuzat să comenteze declaraţia lui Popa, dar, cel mai probail, Acesta îşi va anunţa azi demisia din CL, în plen.

„Dumnealui a spus că nu se mai poate integra corespunzător În acest grup. Va demisiona din Consiliul Local, în locul sau urmând a veni altcineva”, a spus un alt lider al PSD Iași.

Astăzi, la Primărie, este programată o şedinţă ordinară a CL cu ocazia căreia ar putea fi clarificată poziţia consilierilor PSD atât timp cât pe ordinea de zi sunt incluse peste 50 de proiecte de hotărâre, iar parte dintre acestea sunt contestate de şeful PSD Maricel Popa.

Articolul precedentInvestiție de trei milioane de euro pentru refacerea Pieții Palatului
Articolul următorJudecătorii: Dosarul AVOCATULUI acuzat de trafic de influenţă poate începe!