Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultura (APIA) – Centrul Județean Iași caută șef Birou IT. Concursul pentru ocuparea acestui post va avea loc la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP).

Dosarele de înscriere pot fi depuse până pe data de 12 februarie. Proba scrisă va fi susținută pe data de 22 februarie, iar interviul după publicarea rezultatelor.

„Condițiile de participare sunt studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe inginerești, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, în condițiile legii, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani”, se arată în anunțul ANFP.

Printre atribuțiile postului pentru care se organizează concurs se numară instalarea și executarea aplicațiilor pentru prelucrarea datelor legate de schemele de subvenționare a agriculturii din bugetul național, acordarea asistenței tehnice tuturor utilizatorilor de echipamente de calcul, organizarea și răspunderea pentru rezolvarea problemelor de specialitate din domeniul de activitate pe care îl coordonează, etc.

Articolul precedentRezultate foarte bune pentru elevii ieșeni la Olimpiada Națională Științele Pământului
Articolul următorIașul, în Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate