Compania de Transport Public (CTP) Iași organizează o selecție în vederea ocupării posturilor vacante de electricieni montatori instalații electrice, lăcătuși mecanici, bobinator, strungar și frezor.

CTP organizează această selecție de angajare pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Secțiilor nr. 2 și 3 Tramvaie, iar condițiile minime de participare pentru candidați sunt ca aceștia să fie cel puțin absolvenți de școală profesională de specialitate sau 10 clase și curs calificare și să aibă capacitate deplină de exercițiu.

„Criteriile de selecție sunt: experiență în domeniu; cunoștințe specifice activității; abilități de organizare și planificare a activității personale; identificarea soluțiilor optime, adaptabilitate, flexibilitate; disponibilitate pentru lucrul în echipă; punctualitate, spirit de ordine și disciplină; acuratețe, îndemânare, operativitate, creativitate. Relații suplimentare se pot obține la sediul firmei din strada Silvestru nr. 5 sau la telefon 0232-267575″, au precizat reprezentantii CTP Iași.

Articolul precedentPeste 6.500 de viroze respiratorii înregistrate
Articolul următorInaugurarea Muzeului Militar Iași