Un accident feroviar a avut loc în urmă cu două seri în localitatea Vlădeni, din județul Iași, unde un tren a acroșat un autoturism, înmatriculat în Spania, la trecerea la nivel cu calea ferată.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au precizat că au fost anunțați despre producerea accidentului„Am fost sesizați cu privire la producerea unui accident feroviar pe raza localității Vlădeni, din județul Iași. Din primele informații reiese că un tren a acroșat un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată. În autoturism se aflau patru persoane, respectiv doi adulți și doi copii”, au precizat aceștia.

Astfel, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, dar și medicale. 

Doctorii ieşeni au precizat că starea victimelor este destul de gravă. „O fetiţă de cinci ani a suferit un hematom parietal dreapta, ea fiind dusă la Spitalul Sfânta Maria, unde a fost internată la Secţia de Chirurgie, unde este ţinută sub observaţie. O altă fetiţă, de patru ani, este în comă de gradul III, cu traumatism craniocerebral sever şi pneumotorax, ea fiind internată la ATI a aceluiaşi spital. De asemenea, şoferul, de 25 de ani, a suferit un traumatism craniocerebral şi fracturi costale, fiind internat la Spitalul Sfântul Spiridon şţinut sub supraveghere. În ceea ce priveşte femeia de 20 de ani, aceasta a suferit un traumatism craniocerebral sever, fiind internată în Secţia ATI din cadrul Spitalului de Neurochirurgie, a precizat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPUSMURD Iaşi.

Articolul precedentCondamnați pentru trafic de migranți: printre ei, un fost POLIȚIST!
Articolul următorAdministratori de firmă, amendați: uite de ce!