La sediul Palatului de Justiţie din Iaşi, în cadrul parteneriatului dintre Tribunalul Judeţean şi Judecătoria Ungheni, din Republica Moldova, a avut loc cel de-al cincisprezecelea seminar de formare profesională continuă româno-moldovenesc cu tema „Aspecte particulare ale expertizelor psihiatrice și evaluărilor psihologice în procedurile judiciare din România și Republica Moldova”.

Temele dezbătute în cadrul seminarului au vizat aspecte comparative, teoretice şi de practică judiciară, referitoare la expertizele psihiatrice și evaluările psihologice. La seminar au participat 35 de magistraţi din România şi Republica Moldova.

La eveniment a participat şi Niculina Karacsony, directorul general adjunct al DGASPC Iași, Luiza Brînză, psiholog clinician specialist în cadrul DGASPC Iași, consilierul de probațiune Oana Paicu, din cadrul Serviciului de Probațiune Iași, precum și Cătălin Luca, psiholog clinician principal, cu competențe în expertiza psihologică, care au susținut – alături de judecători – prelegeri în cadrul seminarului.

Articolul precedentHotelul Traian, scos la vânzare pentru a treia oară
Articolul următorÎn stare gravă, la spital, după ce a fost incendiată de iubit