Președintele Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, a declarat că se așteaptă la o schimbare de atitudine, dar și de rezultate în meciurile rămase până la finalul acestui an.

„Nu am reușit să câștigăm la revenirea în fața propriilor suporteri. Un punct cu ultimele două clasate este foarte puțin, ținând cont că am reușit jocuri foarte bune cu primele clasate. Am învins CFR Cluj, FCSB, Astra sau Dinamo. Am rezolvat problemele cu salariile, au doar o primă restanță. Vrem să vedem că joacă fotbal”, a spus Adrian Ambrosie.

Oficialul formației ieșene i-a avertizat pe jucători că o parte dintre ei vor pleca în iarnă dacă nu vor demonstra în ultimele etape din acest an că merită să joace în Copou.

„Dacă lcururile nu merg, trebuie să facem schimbări la iarnă. Tragem linie după cele cinci meciuri rămase în 2019.Așteptăm mai mult de la stafful tehnic și de la jucători. Obiectivul nostru este locurile 1-10, să formăm o echipă competitivă și să terminăm cât mai sus în clasament. dar văd că trec punctele pe lângă noi și șansele de a acumula puncte. Dacă nu luăm puncte și nu vedem atitudine, vom face schimbări din iarnă”, a precizat Ambrosie.