Consilierul Local Alin Aivănoaei a declarat că Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie “Elena Doamna” riscă să fie închis ca urmare a implementării masterplanului de sănătate în regiunea de Nord-Est, cu acordul tacit al șefului Consiliului Județean (CJ) Iași, Maricel Popa.

„Unul dintre spitalele subordonate CJ îsi va închide în curând porțile, lucru pe care Maricel Popa a tot evitat să-l facă public. Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie «Elena Doamna» va ajunge o simplă amintire, pentru că se dorește închiderea acestuia. Totul a plecat de la acel masterplan regional de servicii de sănătate pentru Regiunea de Nord-Est, atât de trâmbițat de consilierul județean Popa și guvernarea din care face parte. Dovada este incontestabilă, unitatea medicală neavând niciun leu alocat în bugetul pe anul în curs pentru vreo investiție“, a spus Alin Aivănoaei.

Liderul grupului PMP a adăugat că Maricel Popa a afirmat că vrea să cumpere terenul din jurul maternității pentru a evita problema retrocedării și că spitalul nu se va inchide.

Articolul precedentFemeie din Iași, la un pas de moarte din cauza focului
Articolul următorJandarm, prins băut la volan. Ce s-a întâmplat