O femeie a fost agresată fizic de iubitul ei, apoi a fost forțată de acesta să intre în portbagaj, după care bărbatul a dat foc mașinii. Femeia a sunat la 112 luni dimineață, după ce s-a certat cu iubitul ei din cauza unei datorii de 1.500 de lei pe care bărbatul avea să i-o dea, potrivit unor surse.

El ar fi agresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul mașinii, apoi a plecat într-o direcție necunoscută.

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu.

Mașina a fost, ulterior, depistată pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, autoritățile au observat foc în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj și pentru stingerea incendiului.

La scurt timp după, bărbatul a fost găsit în apropiere, în zona unei stații peco. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism: cocaină.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentSpovedania lui Rizea, la Realitatea STAR. Dezvăluirile care dinamitează România și Moldova – cine sunt mafioții care ne conduc din umbră – ora 19:00
Articolul următorO sobă defectă, la un pas să provoace o tragedie: trei minori au ajuns la spital