Un copil de 12 ani a ajuns la spital în noaptea de miercuri spre joi, după ce ar fi fost împușcat de un minor de 17 ani cu un pistol de tip airsoft.
Reprezentanții SMURD Iași au precizat că au trimis un echipaj pentru a prelua un pacient de 12 ani din municipiul Iași, după ce acesta a fost împușcat.
“Am trimis un echipaj TIM la o solicitare pe strada Cloșca, din Iași, la un băiat de 12 ani, împușcat la nivelul gambei bilateral de un alt minor, de 17 ani. Pacientul era stabil hemodinamic, fiind dus la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Pediatrie”, a precizat Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.
Conform acesteia, victima avea la nivelul gambei trei plăgi împușcate.
Polițiștii ieșeni au deschis o anchetă în acest caz, urmând a stabili cu exactitate ce se va întâmpla în continuare. “Un minor de 12 ani a ajuns acasă aseară având leziuni la picioare. Tatăl său l-a întrebat ce a pățit și acesta a spus că a mers la plimbare cu prietenul său, cu care se cunoștea de mai mult timp. Minorul a declarat că prietenul lui avea asupra sa un pistol și l-ar fi lovit în zona picioarelor. S-a stabilit că este vorba despre un pistol de tip airsoft, din plastic, cu bile, ce nu necesită autorizare”, au spus oamenii legii.
Potrivit acestora, nu se știe încă de unde provine pistolul, în cauză continuând cercetările, iar tatăl victimei își rezervă momentan dreptul de a formula o plângere.
Articolul precedentPSD a contestat sentința în dosarul cu vicele Harabagiu
Articolul următorDumitru Oprea: „PSD-ALDE vrea să reducă democrația!“