La unitățile medicale au ajuns în ultimele zile persoane care au fost victimele unor agresiuni, în general pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice.

Astfel, R.B., un tânăr de 22 de ani, a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce a fost policontuzionat prin agresiune fizică.

Acesta a suferit un traumatism cranio-facial cu pierderea cunoștinței, el suferind și de etilism acut.

Tot la Neurochirurgie a ajuns și I.G., un bărbat din comuna Miroslava, fiind policontuzionat prin agresiune fizică. El a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștințeiavând și etilism acut. 

La aceeași unitate a ajuns și A.G., un bărbat de 33 de ani, din Iași, policontuzionat prin agresiune fizică. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, fiind intoxicat cu canabis.

Totodată, G.C., un tânăr de 19 ani, din Iași, a fost policontuzionat prin agresiune fizică. El a suferit,d e asemenea, un traumatism cranio-cerebral, dar și un traumatism cranio-facial

Acesta suferea și de etilism acut, fiind trimis ulterior la domiciliu.

Pe de ală parte, V.M.,un bărbat de 33 de ani, din Iași, a fost policontuzionat prin agresiune fizică

Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței,d ar și o lancerație splenică, fiind internat în Clinica de Chirurgie IV a Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iași.

La spital a ajuns și L.S., o femeie de 31 de ani, din Iași.

„Pacienta a fost policontuzionată prin agresiune fizică, fiind bătută de către soțul ei, conform propriilor declarații. Mai exact, soțul ar fi încercat să o stranguleze. Aceasta a părăsit UPU fără aviz medicala declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași. 

 

Articolul precedentO pensionară a încercat să-și ia zilele, din cauza depresiei
Articolul următorAccidente rutiere cu victime: au avut nevoie de îngrijiri medicale