Un individ în vârstă de 21 de ani a fost pedepsit de către judecătorii ieşeni, după ce a fost acuzat că a siluit o bătrânică ce i-ar putea fi străbunică. 

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri condamnarea lui Constantin Hodorogea la şase ani de puşcărie, pentru viol.

“Instanţa respinge acţiunea formulată de partea civilă M.C., ca neîntemeiată. Obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum de 800 de lei”, au precizat judecătorii ieşeni. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul individului a început pe data de 29 noiembrie 2018. Asta, după ce fusese reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv, de pe data de 9 noiembrie 2018.

Conform anchetatorilor, individul ar fi comis fapta pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice. Agresiunea cumplită a avut loc în comuna Dumeşti.

Oamenii legii au spus că Hodorogea ar fi băut la un bar din localitate şi, după ce s-a îmbătat, a mers la locuinţa bătrânei. Individul ştia victima, deoarece era prieten cu o rudă de-a acesteia şi, în trecut, a şi locuit o perioadă, cu chirie, la bătrână.

„Când victima a deschis uşa, inculpatul a lovit-o în mod repetat cu pumnul în zona feţei, apoi a întreţinut cu persoana vătămată un raport sexual normal, prin imobilizarea ei. Din constatările preliminare eliberate de Institutul de Medicină Legală Iaşi rezultă că persoana vătămată prezintă leziuni rezultate prin lovire cu obiecte contondente care au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au menţionat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Individul a fost prins la scurt timp după incident. Acesta ar fi recunoscut fapta când a fost audiat de procurori.

 

Articolul precedentStresul la serviciu: cauze, efecte și metode de combatere
Articolul următorPeste 50 de ani de pușcărie, după o bătaie ca-n filme