Un copil din judeţul Iaşi, în vârstă de 9 ani, a fost dus de urgenţă la spital miercuri după-amiază, după ce a fost victima unui accident rutier.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au precizat miercuri după-amiază că, în localitatea Comarna, a avut loc un accident rutier cu o victimă.

“Din primele informaţii reiese că şoferul unei autoutilitare a acroşat un băiat în vârstă de 9 ani, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma impactului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, acesta fiind acum căutat de către poliţişti. Din informaţiile primite de la colegi, copilul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital”, a declarat miercuri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi au menţionat că băiatul a fost dus la spital, cu diverse leziuni.

“Băiatul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria, din Iaşi, pentru a primi îngrijiri medicale. Pacientul era conştient, prezenta o plagă frontală cu sângerare, avea escoriaţii faciale şi la nivelul antebraţelor. Este stabil hemodinamic şi respirator. După acordarea îngrijirilor medicale de urgenţă a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Sfânta Maria”, au precizat cei de la SAJ Iaşi.

La faţa locului au intervenit şi poliţiştii, care au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Articolul precedentPăcăleală marca Dragnea: Niciun leu pentru noul sediu al Operei Naționale Iași!
Articolul următorImpact violent între două autoturisme, în Lețcani