Agenții din cadrul Secției III de Poliție fac cercetări într-un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, pe data de 16 iulie, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Iași, ar fi condus un autoturism având suspendat acest drept. De asemenea, bărbatul mirosea a alcool, iar, fiind transportat la un spital, el a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Potrivit acesteia, pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru săvâșirea infracțiunilor de conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. 

Ulterior, el a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, el fiind dus în Arestul IPJ Iași.

 

Articolul precedentAdolescenți suspectați că au încercat să OMOARE un tânăr
Articolul următorVerificări la trecerile de cale ferată: s-a lăsat cu sute de amenzi