Mâine, începând cu ora 21.30, va avea loc un maratonul de Stand Up Comedy la Amfiteatrul Palas. Gabriel Gherghe, Bobi Dumitraș și Victor Drăgan vin să cucerească publicul ieșean cu poantele lor savuroase. Alături de ei vor fi alți comedianți, care vor încălzi atmosfera cu o porție generoasă de râs. Prețul biletelor începe de la 40 de lei.

Duminică, la ora 19.00, scena Amfiteatrului Palas se va transforma într-un tărâm de poveste printr-un spectacol muzical de operă special creat pentru copii. „Dumbrava Basmelor Muzicale”, în regia lui Iulian Ioan Sandu, reprezintă o oportunitate pentru cei mici de a se bucura de un eveniment interactiv și educativ. Prin joc, prichindeii vor asimila informații noi și interesante, din domenii variate. Timp de o oră, micii spectatori vor fi captivați de experiența pe care le-o vor oferi personajele din basme. Biletele pot fi achiziționate la prețul de 25 de lei.

Miercuri, 21 august, de la ora 20.30, iubitorii de teatru sunt invitați să se amuze copios la spectacolul comedie „Eu te cred, da’…tu mă minți!”. Punerea în scenă se va face cu o distribuție de excepție: Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Cosmin Vijeu și Alexandra Sălceanu. Prețul biletelor este de 65 de lei.