Săptămâna aceasta, se reinstalează food truck-urile cu propuneri culinare dintre cele mai apetisante la Palas. De joi până duminică inclusiv, parcul Palas va fi animat cu o nouă ediție a Street Food Festival.

Zeci de chefi pricepuți vor fi prezenți cu bucătăriile lor pe patru roți pentru a-i încânta pe pofticioși cu preparate apetisante, inspirate din gastronomia stradală din toate colțurile lumii. Pizza proaspătă, burgeri suculenți, preparate tex-mex aromate, produse pe grill cu sosuri aromate, tăiței pregătiți în stil asiatic, bunătăți sârbești, deserturi variate și multe altele sunt deliciile cu ajutorul cărora cei aproximativ 40 de vendori vor ispiti vizitatorii.

Mâncarea gustoasă va fi asezonată cu muzică live, cinema în aer liber și o zonă de distracție pentru copii. În fiecare seară, de la ora 19.30, pe scenă vor urca artiști care vor oferi ritm atmosferei de festival: Robin and the Backstabbers, Jurjak, The Mono Jacks, Koszika, Lucia și Gramofone.

În plus, cinefilii primesc invitație la patru seri cu filme în aer liber. Zilnic, de la ora 20.30, vor urmări peliculele: „Povestea Iubirii”, „Nuntă în Ofsaid”, „Omul care l-a ucis pe Don Quijote” și „America, venim!”.