Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 25/26 august, acesta ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui bărbat, din municipiul Iași, de unde ar fi sustras un portofel cu acte personale și bani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

De asemenea, în aceeași noapte, acesta ar fi încercat să pătrundă, fără drept, în locuința unui alt bărbat, din municipiul Iași, cu scopul de a sustrage bunuri.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, la data de 6 noiembrie a.c., acesta a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 de zile.