Raliul Iașului 2021, o provocare acceptată de piloții brașoveni Dan Gîrtofan și Tudor Mârza.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia Rally 2) vor lua startul, în weekend, la Raliul Iașului, etapa a opta a CNRB 2021. O provocare acceptată de Dan și Tudor, deși tocmai au pierdut susținerea financiară a celui mai important partener, „din motive neînțelese de noi”.

Pentru noi, ediția din acest an a Raliului Iașului a fost una cu multe provocări, deși nici nu s-a dat startul încă. Din păcate, din motive neînțelese de noi, am pierdut susținerea partenerului nostru principal, iar asta lasă urme asupra bugetului nostru și participării la etapele rămase din acest sezon. Din fericire, unul dintre partenerii noștri, Pro-X, ne-a sărit în ajutor și ne-a oferit o susținere mai consistentă pentru etapa de la Iași și îi mulțumim foarte mult. Legat de cursa ieșeană, am apucat să facem recunoașteri pe unele probe și pot spune că îmi plac foarte mult. Sunt probe frumoase, tehnice, de viteză. Chiar dacă pe «speciala» lungă sunt unele porțiuni umede, cred că, dacă nu mai plouă, totul va fi foarte ok. Suntem foarte bucuroși de condițiile pe care le-am găsit și se vede că organizatorul a făcut eforturi foarte mari să pună la dispoziția concurenților totul, pentru o cursă frumoasă. Îmi pare rău pentru Andrei, că nu poate fi prezent și el aici, la Iași, dar are alte priorități. Sperăm să avem un raliu frumos, lipsit de evenimente neplăcute”, a declarat Dan Gîrtofan.

Articolul precedentNoi modele de predare și de evaluare periodică în școli – program pilot. Ce unități de învățământ s-au înscris?
Articolul următorPeste 1.500 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore