Un individ a fost arestat după ce a fost acuzat de comiterea unor infracţiuni.

Magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis propunerea procurorilor, de arestare provizorie pe o durată de 30 de zile, în vederea extrădării, a lui Andrei C.

Instanţa admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi şi dispune arestarea provizorie, în caz de urgenţă, a persoanei urmărite Andrei C., în vederea extrădării”, au precizat judecătorii ieşeni.

Potrivit acestora, arestarea a fost dispusă la sesizarea Biroului Interpol Moldova, pe baza sentinţei pronunţate pe data de 6 martie 2018 de către Curtea de Apel din Chişinău, Republica Moldova, în vederea executării pedepsei de cinci ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de huliganism şi prejudiciu fizic mai puţin grav intenţionat sau deteriorarea sănătăţii.

Individul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. De asemenea, instanţa a stabilit ca următor termen al cauzei data de 13 septembrie 2018, pentru continuarea procedurii de extrădare către autorităţile din Republica Moldova.

Articolul precedentCăutat pentru o spargere în Germania, prins la Iaşi
Articolul următorJudecaţi pentru trafic de substanţe interzise