Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de furt calificat, dar și o tânără, bănuită de complicitate la tentativă de furt calificat. 

Astfel, oamenii legii au identificat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de furt calificat, precum și o tânără, bănuită de complicitate la tentativă de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe data de 13 ianuarie, în timp ce s-ar fi aflat în municipiul Iași, acesta ar fi încercat, cu ajutorul tinerei, să fure bunuri din rucsacul unei persoane. 

Pe baza probatoriului administrat în cauză, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduse în arest. 

Ulterior, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, față de tânărul de 27 de ani fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 30 de zile. Cercetările continuă.

Articolul precedentDNA: Acte false, depuse la CRPDRP Iași. Despre ce este vorba
Articolul următor„Apa lui Cuza“, înregistrată la OSIM