Un minor s-a ales cu o pedeapsă din partea magistraților ieșeni, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să facă moarte de om. 

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus condamnarea lui Eugen V.

Instanța ia faţă de inculpatul V. Eugen, în prezent aflat în Penitenciarul Tichileşti, măsura educativă a internării într-un centru de detenție pentru o perioadă de cinci ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilăau menționat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul minorului a început pe data de martie 2019.Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv, de pe data de 12 februarie 2019.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, în urmă cu câteva luni, individul ar fi fost implicat într-un conflict spontan cu un bărbat din Târgu Frumos.

Anchetatorii ieșeni au mai susținut că, în timpul incidentului, minorul și-ar fi lovit adversarul cu un satâr cu lungimea totală de 31 de centimetri, lungimea lamei de 19 centimetri și lățimea acesteia – de șapte centimetrişi mâner din material plastic, de culoare neagră.

Autoritățile au fost anunțate despre producerea incidentului prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, care a transportat victima la Spitalul Clinic de Urgențe „Sfântul Spiridon”, din Iași.

Medicii au constatat, după îngrijiriea victimei, că aceasta a suferit leziuni de natură a-i pune viața în pericol. 

 

Articolul precedentFocul a pus stăpânire pe două case din județ
Articolul următorCum poți fi tâlhărit pe drumurile din oraș!