Mai multe persoane în vârstă au ajuns la spital în acest week-end, după ce ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor, prin diverse metode.

Doctorii ieşeni au menţionat duminică faptul că la spital a ajuns A.U., în vârstă de 77 de ani, din localitatea Lungani.

“Pacienta a fost adusă în comă toxică după o intoxicaţie voluntară cu organofosforate. Aceasta a fost internată în Clinica Medicală II ATI Toxicologică din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon, din Iaşi”, a declarat duminică prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

Conform acesteia, la spital a ajuns şi E.S., un bărbat de 60 de ani, din municipiul Iaşi. “Pacientul a ingerat ]n mod voluntar clor, ]n scop suicidar. Acesta a fost internat la Clinica de Toxicologie”, a adăugat Diana Cimpoeşu.

La unitatea medicală ieşeană a ajuns şi F.D., de 47 de ani, din localitatea Lungani, după ce a suferit un şoc hemoragic prin plaţă tăiată cu sticlă, cu interesare a arterei brahiale drepte, fiind internat la Clinica de Chirurgie Vasculară. Acesta a fost dus direct în sala de operaţie.

 

Articolul precedentDuşi de urgenţă la spital, în urma unor ACCIDENTE rutiere!
Articolul următorVerificări de amploare înaintea sosirii Papei la Iaşi