Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi va avea în componenţă trei noi inspectori şcolari după ce contractul de manangement instituţional al foştilor inspectori s-a încheiat. Aceștia au participat la un concurs pentru ocuparea acestor funcţii, cele mai mari punctaje fiind obţinute de către Emanuela Pădurariu, care va ocupa funcţia de inspector pentru discipline informatice, Lorela Caradan, care va fi noul inspector pentru disciplina Biologie, şi Alina Bendescu, noul inspector pentru învăţământul primar.

„Sunt schimbări fireşti în echipa Inspectoratului Şcolar, în urma încetării contractului de management instituţional pentru inspectorii cu concurs. Astfel, în această etapă avem cele trei noi numiri, trei profesori recunoscuţi în învăţământul preuniversitar ieşean pentru competenţa profesională, pentru calităţile personale care le recomandă pentru aceste posturi“, a afirmat prof. Genoveva Farcaş, inspector şcolar general al ISJ Iaşi.

Lorela Caradan este cadru didactic la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă“, cu grad didactic I şi lucrează în învăţământ de 22 de ani. Profesorul Caradan are un masterat în genetică şi evoluţionism, este autor şi coautor de manuale auxiliare şcolare, ultimul fiind publicat în anul 2018.

Emanuela Pădurariu este cadru didactic la Colegiul Economic Administrativ, fiind absolventă a Facultăţii de Informatică în 1994 şi tot din 1994 este cadru didactic. Profesorul Pădurariu este profesor metodist şi este autor al mai multor articole publicate în reviste de specialitate, dar membră a unor echipe care au câştigat mai multe competiţii de proiecte.

Alina Bendescu este cadru didactic al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“, este şi profesor metodist, cunoscând activităţile inspectoratului.

Articolul precedentMesajul lui PS Gherghel pentru credincioşii ieșeni
Articolul următorNicio firmă nu se înghesuie să repare drumurile din județ