Situat pe locul al șaptelea pe lista PSD pentru europarlamentare, Tudor Ciuhodaru, a declarat că își dorește să facă politici de sănătate la nivel european.

„Sunt onorat de încrederea colegilor, a celor care m-au susținut. Aici nu mă reprezint pe mine ci reprezint Iașul, întreaga Moldovă și Partidul Social Democrat la nivel european, Înseamnă că activitatea pe care am dus-o până acum în Parlamentul României și-n Spitalul Clinic de Urgență a fost văzută și apreciată. În permanență, am militat pentru ceea ce înseamnă obiectiv important pentru Iași și pentru Moldova, în ceea ce privește sănătatea și educația tuturor românilor. Eu sper ca împreună cu toți cei care-și doresc acest lucru să facem politici de sănătate la nivel european în așa fel încât să nu mai conteze dacă ești la Iași, la Bacău, la Vaslui, la Târgu Mureș, în așa fel încât să avem aceleași condiții de sănătate, politici de sănătate în întreaga Uniune Europeană” a spus Tudor Ciuhodaru

În urma nominălizarii lui Tudor Ciuhodaru pe un loc eligibil pentru Parlamentul European, Organizația PSD Iași ar putea avea un nou deputat. Este vorba despre Bogdan Petru Cojocaru, fostul ministru al Comunicațiilor, care a ocupat locul al șaptelea pe lista alegerilor din cadrul Camerei Deputaților.

Articolul precedentIeșeanul Constantin Axinia, în fruntea CFR Infrastructură
Articolul următorLaboratorul Institutului de Psihiatrie „Socola” a primit acreditarea RENAR