Polițiștii ieșeni au identificat doi tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat. Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorilor din  cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au identificat doi tineri din municipiul Iași, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat.
Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în noaptea de 30 spre 31 august, aceștia ar fi luat prin violență, de la o femeie de 49 de ani, din municipiul Iași, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza municipiului Iași, mai multe bunuri personale (telefonul mobil, suma de 120 de lei și cheile de la apartament).
Totodată, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a mai stabilit că cei doi tineri, în dimineaţa zilei de 31 august, după ce au deposedat persoana vătămată de bunuri, s-au deplasat la locuinţa acesteia din municipiul Iaşi, de unde au sustras alte bunuri în valoare de 400 de lei.
Pe baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, iar în ziua de 7 septembrie, aceștia au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă.