Reprezentanții Consiliului Județean Iași susțin că la Stația de la Timișești s-a înregistrat turbiditate ridicată a apei.

„Din acest motiv, această stație a trebuit oprită, iar sarcinile de alimentare cu apă a populației, preluate de stația de la Chirița. Apa Vital are în desfășurare un proiect prin Programul Operațional de Infrastructură (POIM) mare, care prevede înlocuirea și modernizarea a 16 km de rețea de canalizare în Municipiul Iași“ se arată într-un comunicat al CJ Iași.

Cât privește stația de epurare a apei, reprezentanții CJ Iași a funcționat în aceste zile cu mult peste capacitatea maximă, risc asumat de altfel, de reprezentanții Apa Vital, tocmai în scopul ajutării orașului și reducerii riscului de inundații.

„Toate echipajele Apa Vital au fost pe teren pentru asigurarea sistemului de alimentare cu apă potabilă a ieșenilor, aceasta fiind de altfel, prioritatea regiei din subordinea CJ. Și astăzi (n.r. – duminică), toate echipele de intervenție sunt acolo unde este necesară prezența lor“, se mai arată în comunicat.

Articolul precedentFemeie strivită de un autobuz
Articolul următorO tamponare i-a adus un dosar PENAL: cum a fost posibil!