Polițiștii din Iași care se ocupă de imigrări au depistat un tânăr turc care fusese obligat să părăsească țara noastra. Acesta a fost dus la punctul de frontieră, iar la ieşire pe numele său s-a dispus măsura de nepermitere a intrării pe o perioadă de 10 luni.

Tânărul de 23 de ani intrase legal în România, în baza permisului de ședere temporară în scop de muncă. Însă după ce contractul a expirat, dreptul de ședere i-a fost revocat și, totodată, i s-a emis o decizie de returnare pe care nu a respectat-o.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii de imigrări au stabilit că străinul a intrat legal în România, în baza permisului de ședere temporară în scop de muncă, însă, ca urmare a încetării raporturilor de muncă, dreptul de ședere i-a fost revocat și, totodată i s-a emis o decizie de returnare, pe care nu a respectat-o. Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost îndepărtat de pe teritoriul țării noastre, fiind condus, sub escortă, până la punctul de trecere a frontierei. La ieșirea din țară pe numele său a fost instituit consemn nominal de nepermitere a intrării pe o perioadă de 10 luni“, declară reprezentantii Serviciului pentru Imigrări al județului Iași.

Articolul precedentTransplant de rinchi, la Iași, după un deceniu de aşteptare
Articolul următorFemeie zdrobită de un camion pe o trecere de pietoni din Iaşi