Agenții din cadrul Postului de Poliţie Probota au acționat pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere. În cadrul acțiunii au fost controlate 18 autovehicule și au fost legitimate 21 de persoane. Totodată, au fost date 13 amenzi, în cuantum de 3.595 de lei.

De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare. Astfel, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Probota, a fost amendat cu suma de 500 de lei, întrucât a făcut scandal pe drumul public.

În plus, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Alexandru Ioan Cuza, a fost amendat, fiindu-i retrase  plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, deoarece a condus un autoturism pe DN 24 C, având inspecția tehnică periodică expirată.

Totodată, un bărbat de 72 de ani, din municipiul București, a fost amendat, fiindu-i retrase plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, deoarece a condus un autoturism pe DN 24 C având polița de asigurare auto obligatorie expirată.

Articolul precedentPolițistul care a provocat accidentul de la Uricani avea alcoolemie mare
Articolul următorGuma de mestecat le-a adus un dosar PENAL!