Un comunicat de presă transmis astăzi, prin intermediul site-ului oficial al Politehnicii Iaşi, i-a adus la disperare pe suporterii ieşeni. Comunicatul de presă transmis astăzi de către preşedintele Comitetului Executiv al Politehnicii Iaşi i-a făcut pe suporterii ieşeni să răbufnească din nou la adresa conducerii.

Textul publicat pe site-ul oficial, care ar fi trebuit să lămurească suporterii în privinţa unor schimbări importante din cadrul clubului, i-a băgat mai tare în ceaţă pe ieşeni.

„Adunarea Generala a membrilor asociaţi ai asociaţiei “Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iaşi” intrunita in mod statutar astăzi, 15.04.2021, a aprobat: excluderea din asociatie a unor membri si aderarea unui membru nou, citeva modificari ale statutului si actului constitutiv, numirea unui nou vicepresedinte al Consiliului Director si noua organigrama a asociatiei”, este comunicatul semnat de către preşedintele CD, Antohi Leonid Jiulet.

Comentariile suporterilor au curs în valuri, cerându-se din nou demisia celor care compun Comitetul Director din Copou. ”Demisia, incompetenţilor”, „Cum poţi numi această frază “COMUNICAT DE PRESĂ”? Ce aţi comunicat? Că pleacă doi şi vine unu? Măscăricilor, cei doi care au fost daţi afară au nume”, „Alo, chiar vă bateţi joc? Ăsta este comunicat? Ca pe vremea comunismului”, sunt doar câteva dintre comentariile suporterilor de pe pagina oficială a Politehnicii Iaşi. Ofiţerul de presă dat afară de către acelaşi Comitet Director, în urmă cu câteva zile, s-a dezis de ultimele postări ale clubului ieşean.

„Contractul de sponsorizare cu titlul COMUNICAT DE PRESA de azi, 15 aprilie, nu mi-a trecut prin tastatură pentru a fi scris româneşte. Nici celelalte înştiinţări ale patronatului din ultima perioadă”, a transmis Lucian Lucescu.

Sursa: Realitatea de Iasi