Un bărbat în vârstă de 48 de ani a pretins că  este tatăl fotbalistului Kylian Mbappe în încercarea de a obține permise de şedere pentru un cuplu din Algeria.  

Individul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost găsit vinovat pentru fals și uz de fals după ce a contactat prefecturile Yvelines, Hauts-de-Seine și Seine-et- Marne în calitate de tată al lui Mbappe. 

El a trimis o scrisoare cu antetul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, pe care se semnase ca Wilfrid Mbappe. Poliţia a fost alertată după ce oficialii au bănuit că este un fals, observând mai multe greşeli de ortografie.  

În plus, escrocul a fost demascat de un ofițer administrativ din prefectura Yvelines, care nu a recunoscut vocea lui Wilfrid Mbappe, tatăl adevărat al fotbalistului, cu care deja făcuse schimburi telefonice, relatează Le Parisien.

Tribunalul de la Versailles l-a condamnat pe falsul tată al lui Mbappe la zece luni de închisoare.

Bărbatul afirmă că a acţionat astfel doar din dorinţa de a ajuta. Anchetatorii cred însă că el a primit bani, la domiciliul său găsindu-se 4.370 de dolari şi în conturile bancare 24.230 de euro, bani care nu se ştie din ce sursă au venit.

Articolul precedentLocotenentul “Doi și un sfert” al fraților Tate, adus la fața procurorilor
Articolul următorCetăţeni străini depistaţi de poliţiştii de frontieră ieşeni în cooperare cu omologii din Republica Moldova