Secretarul unei comune din județul Vaslui a decis să cheme în judecată reprezentanții Agenției Naționale de Integritate (ANI).

Anișoara Silistră le solicită magistraților din cadrul Curții de Apel Iași să dispună anularea raportului de evaluare întocmit recent pe numele ei de către inspectorii de integritate. 

La finele lunii martie a acestui an, reprezentanții ANI au menționat că au constatat starea de incompatibilitate în cazul a trei funcționari publici și un funcționar public cu statut special.

Printre aceștia se regăsea și numele Anișoarei Silistră, în calitate de secretar al comunei Lunca Banului, din județul Vaslui, care a fost acuzată de incompatibilitate.

În perioada 5 mai – 6 iunie 2016, pe durata desfășurării campaniei electorale pentru funcția de primar la alegerile locale organizate pe data de 5 iunie 2016, aceasta nu și-a încetat raporturile de serviciu din funcția publică de conducere, încălcând astfel dispozițiile legale. Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”au precizat inspectorii de integritate

Articolul precedentINCREDIBIL: Septuagenar, prins băut la volan!
Articolul următorDorin Dobrincu a demisionat din PNL Iași