Un accident rutier mortal a avut loc în noaptea de miercuri, spre joi, în localitatea ieșeană Scânteia.

Medicii ieșeni au precizat joi că accidentul rutier a avut loc în jurul orei 2.00, la Scânteia, într-o curbă periculoasă.

“La fața locului a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean de tip C2 și echipajul de prim ajutor. În urma accidentului au rezultat două victime: șoferul de 22 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral sever și care a decedat la locul solicitării, dar și pasagerul din partea dreaptă- față, în vârstă de 26 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, o contuzie toraco-abdominală și o fractură cu tasare de coloană lombară. Acesta din urmă a fost adus la Unitatea de Primire a Urgențelor, a fost investigat și stabilizat, după care a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie din Iași”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași.

La fața locului s-au deplasat și echipaje ale Poliției Rutiere, care au efectuat verificări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului mortal.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

Articolul precedentAutodenunț: Istoricul Dorin Dobrincu recunoaște că a participat la manifestaţia anti PSD de la Iaşi
Articolul următorFemeie accidentată după ce s-au închis ușile unui tramvai