Un tânăr a fost reţinut în Iaşi, fiind suspectat că ar fi agresat sexual pe stradă o tânără de 20 de ani şi o minoră, în scara unui bloc.

Poliţiştii ieşeni au declarat marţi că au reţinut un individ suspectat că ar fi agresat sexual de două ori aceeaşi tânără de 20 de ani, dar şi o minoră.

“Un individ de 23 de ani e suspectat de comiterea unor infracţiuni de agresiune sexuală asupra a două tinere, una de 20 de ani, iar cealaltă – minoră. Acesta a fost reţinut şi va fi prezentat astăzi (marţi – n.r.) în faţa procurorilor. Potrivit datelor deţinute, în luna aprilie a acestui an, individul ar fi atins cu mâna în zonele intime o tânără, iar, la interval de o lună, ar fi repetat fapta asupra aceleiaşi femei de 20 de ani. În plus, în iunie, acesta ar fi intrat în scara unui bloc şi ar fi atins, la fel, în zonele intime, o minoră”, au spus oamenii legii.

De asemenea, un alt individ este căutat de oamenii legii pentru o agresiune sexuală comisă împotriva unei fetiţe în vârstă de doar opt ani, în 2016.

“Un suspect ar fi folosit la comiterea faptei o maşină Skoda Rapid, de culoare albă, cu care s-a deplasat în comuna Horleşti. Potrivit anchetei, acesta ar fi prins pe drumul din localitatea respectivă o fetiţă de opt ani, pe care ar fi atins-o în zonele intime”, au adăugat anchetatorii.
Astfel, persoanele care îl recunosc sau au informaţii despre el sunt rugaţi să sune la numărul pentru apeluri de urgenţă 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Articolul precedentAcces gratuit pe mai multe terenuri de sport din Iași
Articolul următorFără maşini-şcoală şi de tonaj greu, la ore de vârf, pe străzile principale