Agenții din cadrul Serviciului Rutier Iaşi, Secţiei VIII de Poliţie Rurală Leţcani și Serviciului de Acţiuni Speciale au acţionat în comunele Sineşti şi Popeşti pentru prevenirea accidentelor rutiere şi a altor nereguli la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 23 de persoane și au fost verificate 17 vehicule. De asemenea, au fost date opt amenzi, în valoare de 4.480 de lei.

Totodată, a fost reținut un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Astfel, un bărbat de 31 de ani, din comuna Popeşti, a fost sancționat, fiindu-i reținut permisul și retras certificatul de înmatriculare, deoarece a condus un autoturism pe DJ 282D, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, autoturismul condus de acesta avea elemente de caroserie lipsă.

Mai mult, a fost amendat un bărbat de 43 de ani, din municipiul Iaşi, întrucât a transportat cu un autoturism pe DE 583, în comuna Dumeşti, şase vaci, existând neconcordanţe între situaţia de fapt şi actele prevăzute de legislaţia veterinară. 

Articolul precedentPeste 15.000 lei, încasați de Primărie pentru locuri de parcare
Articolul următorCu dosar penal, din cauza carnetului