Un tânăr de 22 de ani, Rogers O., originar din Nigeria, a ajuns duminică la spital, după ce ar fi fost agresat.

Doctorii ieşeni au precizat că tânărul a suferit o policontuzie după o agresiune fizică.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, un traumatism cranio-facial, o contuzie de coloană cervicală şi o contuzie toraco-abdominală. El a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie“, a declarat duminică prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

Conform acesteia, la spital a ajuns şi Cozmin F., de 26 de ani, din Iași, acesta având o plagă transfixiantă făcută cu un cuţit, după o agresiune fizică şi un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei. Şi acesta a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie.

Mai mult, Neculai R., de 19 ani, din localitatea Mogoşeşti, a ajuns policontuzionat prin agresiune fizică.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, un traumatism cranio-facial, o contuzie toraco-abdominală, o contuzie la cotul drept, precum şi multiple plăgi şi escoriaţii pe gambe bilaterale. La rândul său, pacientul a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie“, a mai spus Diana Cimpoeşu.

Conform acesteia, la spital au mai ajuns patru persoane care au fost muşcate de câini şi au fost trei cazuri de reacţii alergice la înțepăturile de albine.

Toţi pacienţii au fost trataţi în Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon“, din Iaşi, fiind apoi externaţi cu tratament de specialitate.

 

Articolul precedentACCIDENTE rutiere GRAVE: victimele, la spital!
Articolul următorPoli Iași, în cădere liberă