Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ţuţora efectuează cercetări cu privire la un vasluian care a fost depistat conducând un autoturism, deşi avea persmisul de conducere reţinut.

În ziua de 07 septembrie a.c., în jurul orei 15.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora -I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Moreni, un autoturism, înmatriculat în România, condus de un vasluian în vârstă de 23 de ani.

Deoarece la controlul de frontieră persoana nu a putut prezenta permisul de conducere, s-au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reţinut.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentAvertisment al vicepreşedintelui Societăţii Române de Epidemiologie: Delta va infecta rapid tot ce mişcă. „Vom merge din val în val”
Articolul următorVIDEO Macedonia de Nord – România 0-0. Remiză la Skopje după un joc neconvingător, dar păstrăm șanse la locul 2