Fiul actualului ministru al justiţiei, Tudorel Toader, Teodor Andrei Toader, care făcut accident luni dimineață intrând cu mașina VW Touareg într-un cap de pod a adormit la volan, după cum susțin polițiștii ieșeni.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident în localitatea Chicerea, judeţul Iaşi. În urma cercetărilor realizate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul ar fi aţipit la volan. De asemenea, şoferul a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Teodor Toader era în mașină ci iubita lui, în vârstă de 22 de ani, Roxana Andreea Popa.

Cel mai probabil, Teodor Toader circula cu viteză, deoarece maşina a fost avariată în proporţie mare, dauna fiind totală. De asemenea, din primele date reiese că tânărul nu purta centura de siguranţă, deoarece, în urma răsturnării autovehiculului, acesta s-a rănit grav la coloană. Fata de alături avea mai multe traumatisme.

„Pacienţii, o fată şi un băiat, care au ajuns în UPU în urma unui accident de maşină, sunt stabili. În urma investigaţiilor, s-a determinat că bărbatul prezintă un traumatism la nivelul coloanei lombare, dar este stabil şi conştient, iar prognosticul este favorabil. Astfel, s-a decis transferul acestuia la Neurochirurgie. Fata prezenta un traumatism toracic şi a fost direcţionată către Clinica de Chirurgie toracică a spitalului“, a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Cei doi vor rămâne sub supraveghere medicală. În privinţa iubitei fiului ministrului, aceasta este studentă la o universitate din Iaşi şi are o relaţie de mai mult timp cu Teodor, după cum se vede şi pe paginile de socializare ale celor doi. Tânăra nu se sfieşte să arate cât este de frumoasă pe reţelele sociale, având şi mulţi admiratori.

Articolul precedentIeșean bănuit de furt calificat și violare de domiciliu
Articolul următorO doctoriță din Iași, găsită spânzurată de calorifer