O cățelușă din Iaşi a mers șase kilometri pentru a-l găsi pe cel care i-a dat mâncare, la marginea unei păduri. Omul a fost impresionat de efortul acesteia și a adoptat-o.

Un tânăr merge zilnic și hrănește animalele străzii. Pe Bella a găsit-o lângă o pădure, la marginea Iașiului. Cățelușa nu lăsa pe nimeni să se apropie de ea. Asta pentru că își veghea puiul mort, cel mai probabil lovit de o maşină. După ce i-a îngropat puiul, omul a continuat să-i ducă bietei mame hrană, timp de o săptămână.

Bella, așa cum a numit-o bărbatul, nu se mai poate dezlipi de stăpânul ei, iar el o adoră. 

“Ne-am întâlnit zi de zi, până ieri, când m-am dus să îi duc din nou mâncare și nu am găsit-o”, a spus tânărul care a adoptat-o pe Bella.

Nu a mai găsit-o pentru că ea îl aștepta în fața blocului.

“A venit 6 km până în zona unde locuiesc! De o săptămână o hrăneam exact in zona unde a stat lângă puiul ei mort. Ieri când am mers sa ii duc de mâncare, nu ne-am găsit la locul nostru. 

Am căutat 2 ore, fără rezultat. Aseară am fost anunțat de vecini ca mă căuta prin parc. Acum suntem bine amândoi”, a mărturisit salvatorul căţeluşei.

Bella a fost spălată și deparazitată, iar acum are o familie.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentEuropenii, campioni la băut alcool. Care sunt țările cu cel mai mare consum și pe ce loc se află România
Articolul următorPrimul autobuz electric, lung de 10 metri, a ajuns la Iași