În urma unor alte accidente, la spitalele din Iași au ajuns mai multe victime.

Astfel, o tânără de 24 de ani, A.C., pasageră într-un vehicul, a fost dusă la spital policontuzionată în urma unui impact.

Pacienta a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial, un traumatism toracic, o fractură de stern, dar și o contuzie la coloana cervicală. Aceasta a fost dusă inițial la Secția de Chirurgie Toracică, apoi a fost dirijată către Spitalul de Neurochirurgie”, a declarat medicul Ovidiu Popa, din cadrul SMURD Iaşi.

Potrivit acestuia, la spital a ajuns și un tânăr de 18 ani, G.G., după ce a fost victima unui accident de circulație, în calitate de șofer. Acesta a suferit un traumatism cervical amielic, fiind dus tot la Spitalul de Neurochirurgie.

Mai mult, un tânăr de 19 ani, F.V., a ajuns la același spital după ce a căzut din căruță, el suferind un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței și o contuzie toraco-abdominală.

De asemenea, A.J., o femeie de 81 de ani, a suferit mai multe leziuni, după ce o mașină ar fi dat peste ea. Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism toracoabdominal.

În plus, un bărbat de 32 de ani, T.C., a ajuns la spital policontuzionat în urma unui accident rutier, în calitate de pieton.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-facial, o fractură de claviculă, o fractură la piciorul stâng. El a fost internat în Clinica de Ortopedie a Spitalului Sfântul Spiridon, din Iași”, a încheiat medicul Ovidiu Popa.

 

Articolul precedentTânăr de 19 ani, dus la puşcărie în urma unui VIOL!
Articolul următorJefuită lângă Gara Iaşi: ce s-a întâmplat cu suspectul!